Alanya Net Haber

Satışa Hazır Uyuşturucu Jandarma Ekipleri Tarafından Yakalandı

Bölge

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekiplerince, 510 gram metamfetamin, 374 adet extacy sentetik hapın ele geçirildiği belirtildi.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir operasyon düzenlendi. Şüpheli bir şahsın yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi satacağının tespit edilmesi üzerine şüphelinin 2 evinde ve aracında arama yapıldı. Yapılan aramada 510 gram metamfetamin, 374 adet extacy sentetik hap, 1 adet hassas terazi ve 2 adet 9 mm tabancanın ele geçirildiği bilgisi verildi.


Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli şahısın gözaltına alındığı ifade edildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarına ara vermeden devam edileceği vurgulandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.