10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı Düzenlendi

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Programı Çelenk sunma töreninin ardından Alanya Belediyesi Kültür Merkezinde devam etti.Anma Programına Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Protokol Üyeleri, Kurum Amirleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Programda ilk olarak 2 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Ardından Açılış konuşmaları ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Anma Programında Atatürk’ün Ölüm yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon alanında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ürkmezer tarafından ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından; 10 Kasım temalı Şiir dinletisi, Tiyatral Gösteriler, Tiyatro Gösterileri, ve Müzik öğretmenleri tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Program Kaymakam Ürkmezer’in Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu 10 Kasım temalı resim sergisini gezmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<