12. Antalya Kitap Fuarı Dolu Dolu Geçiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kültür etkinlilerinden biri olan 12. Antalya Kitap Fuarı dolu dolu geçiyor. Kitap Fuarı’nın 6’ıncı gününde öğrenciler, vatandaşlar fuara yoğun ilgi gösterdi. 200’den fazla yayınevinin yer aldığı Antalya Kitap Fuarı’nda vatandaşlar her kesime hitap eden kitaba ulaşabiliyor. Vatandaşlar fuara katılan yazarlara kitaplarını imzalatarak, sohbet etme fırsatı buluyor.

Hem Kitap İmzalıyor Hem Vatandaşla Bir Araya Geliyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de 12. Antalya Kitap Fuarı’nda hem vatandaşlarla bir araya geliyor hem de yeni çıkan “İkinci Yaşam; Siyaset ve İhanet” kitabını imzalıyor. Kitap fuarını Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan da ziyaret ederek, Başkan Muhittin Böcek’e yeni kitabını imzalattı. Başkan Böcek, fuarda tek tek vatandaşlarla sohbet ederek, bol bol fotoğraf çektirdi. 12. Antalya Kitap Fuarı, 30 Ekim Pazar gününe kadar Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyarete açık kalacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<