19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Alanya'da Coşkuyla Kutlandı

Kutlama programı çelenk sunma töreninin ardından, Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, protokol üyeleri gençler ve vatandaşların Atatürk Anıtından İskele Şelale önüne Gençlik Yürüyüşü yapmalarıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla devam eden törende İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Türk gençliğinin Atatürk’e cevabı okundu. Programın devamında öğrenciler tarafından şiir dinletisi, Alkü Halk Oyunları Ekibi Gösterisi, Judo ve Cimnastik gösterisi yapıldı. Programda Kaymakam Ürkmezer , Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve protokol üyeleri, 19 Mayıs Kutlama Etkinlikleri kapsamında Alanya Gençlik Merkezi tarafından oluşturulmuş Spor Branşları tanıtım standını incelediler.

Kutlama Programı Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Protokol üyeleri, gençler ve vatandaşların katıldığı yat turu ve su sporları gösterisi etkinlikleri ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<