2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında Gerçekleştirildi

Yapılan toplantıda katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer “Alanya’nın bütün mahallelerinde ve yaylalarında Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerimizle beraber en temel amacımız kentimizde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamayı sağlamak. Bizim için en önemli mesele yaşadığımız yerde huzurun ve güvenliğin sağlanmasıdır. 2022 yılı artık pandemiden yavaş yavaş normal hayata döndüğümüz bir dönem oldu. Alanya bir turizm kenti ancak bununla beraber tarım ve ticaretin de çok yoğun olarak hüküm sürdüğü bir kent. Dolayısıyla pandemiden çıkmış olmamızla beraber Alanya tekrardan hızlı bir şekilde ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda canlanma yaşadı. Şehrin ana unsurlarından olan turizm sektöründe 2022 yılı iyi geçti. İnşallah bizim beklentimiz 2023 yılı turizm sezonunun daha iyi geçmesi. Hangi iş yapılacaksa yapılsın orada bir güvenlik söz konusu olmazsa o yapacağımız işi faydalı bir şekilde yerine getirmemiz mümkün değil. Bu yüzden Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik ve Belediyemizin Zabıta birimleriyle beraber bize huzurlu bir kent temin ettikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Tüm kurum, kuruluşlar ve muhtarlarımızla beraber hep birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Biz ne kadar uyum içerişinde çalışırsak vatandaşlarımız da daha iyi bir hizmet alıp hem daha huzurlu bir şekilde kendi ekonomisini döndürür hem de kendi sorunuyla daha rahat ilgilenir. Bu vesileyle bütün muhtar arkadaşlarımıza, oda başkanlarımıza, mesai arkadaşlarımıza ve yerel yöneticilerimize hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasının ardından İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı ve İlçe Emniyet Müdürü V. Cengiz Usta tarafından 2022 yılı sorumluluk alanlarındaki emniyet ve asayiş ve çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular. Ardından Alanya Kaymakamlığına bağlı kurum ve kuruluşlar tarafından 2022 yılı içerisinde yapılan kurumsal çalışmalar hakkında muhtarlara bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantı Muhtarların mahalle ve vatandaşlarla ilgili soru cevap, görüş ve önerileri ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<