2023 Yılı Diyanet Dergi Abonelikleri Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı toplumu din konusunda aydınlatmak ve sahih dinî bilgiyi topluma ulaştırmak amacıyla yayın faaliyetlerine büyük önem veriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı her geçen yıl zamanın şartlarını ve toplumun yapısını dikkate alarak yeni yayınlarla toplumu buluşturmaya devam ediyor. Her yaş grubu ve eğitim seviyesini dikkate alarak yayınlarını nitelik ve nicelik bakımından geliştiren Diyanet İşleri Başkanlığı, süreli yayıncılık alanında 2023 yılı Ocak ayından itibaren Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Aile Dergisi, Geçerken Dergisi, Diyanet Çocuk Dergisi, okul öncesine yönelik Diyanet Cim Dergisi ile yayın faaliyetlerine devam edecek.

2023 Yılı Diyanet Dergilerine abone olmak isteyen vatandaşlar Alanya Müftülüğü, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve https://yayinsatis.diyanet.gov.tr/sureli-yayinlar-abonelik adresinden abonelik işlemlerini kolaylıkla yapabilirler.

Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarına ait 2023 yılı abonelik ücretleri ise şu şekilde: Diyanet Aylık Dergi; 300 TL, Diyanet Aile Dergisi 300 TL, Geçerken Dergisi 270 TL, Diyanet Çocuk Dergisi 300 TL ve Diyanet Okul Öncesi Cim Dergisi 270 TL’dir.

Bu vesileyle titizlikle hazırlanan Diyanet Dergilerinden tüm vatandaşlarımızın en güzel bir şekilde istifade etmelerini diliyor, Diyanet Dergileri okuyucularına Cenab-ı Allah’tan sağlık, sıhhat ve afiyet diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<