3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Düzenlendi

Program Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Belediye Başkan Vekili Fevzi Alaettinoğlu, Kurum Amirleri ve Özel Eğitim Okullarının öğrencilerinin Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden toplanıp Atatürk Meydanı’na yürüyüş yapmasıyla başladı. Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından çelenk sunumuyla devam eden programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak Alanya Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Serkan Aktaş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Program 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Özel Eğitim Okulları öğrencilerinin ; şiir, şarkı, solo, koro gösterileri ve Alanya Belediyesi Engelsiz Yaşam Mehteran Takımı ile Engelsiz Yaşam Korosu gösterileriyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<