30 Ağustos Zafer Bayramı Gazipaşa'da Coşku İle Kutlandı

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 30 Ağustos akşamında Gazipaşa Belediyesi Halk Büfede düzenlediği etkinliğe vatandaşlar tarafından büyük bir katılım oldu. Şanlı Zaferi büyük bir coşkuyla, hep birlikte kutlamaktan mutlu olduğunu söyleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, konuşmasında herkesi selamlayarak, “Bugün, milli mücadelemizin zaferle sonuçlandığı kurtuluş savaşı destanımızın, son satırlarının yazıldığı günün 100. Yıldönümüdür. Bu destan, yokluk ve yoksulluk içerisinde ama asla özgürlüğünden, onurundan ve inancından vazgeçmeyen bir milletin, tüm dünyaya karşı yazdığı şanlı bir destandır. Bizler için bu büyük zafer, tarihten geleceğimize tutulan bir ayna, gençlerimize yol gösterecek ve asla sönmeyecek bir meşaledir. Bizler, kahraman atalarımızdan aldığımız güç ile Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda,  birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Çocuklarımız için, gençlerimiz için bu ülkeyi bize emanet eden atalarımız için, aydınlık bir gelecek için; durmadan, yılmadan, yorulmadan, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diyen Başkan Yılmaz herkese iyi eğlenceler dileyerek konuşmasını tamamladı.
ONUR AKIN KONSERİNE BÜYÜK İLGİ
Gazipaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve yerel müzik grubunun ardından akşam saat 21.00’de ünlü sanatçı Onur Akın konser verdi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın konuşmasından sonra sahneye çıkan Onur Akın sevilen şarkılarıyla ilçe halkının coşkusuna ortak oldu. Gazipaşa’yı çok sevdiğini ve gördüğü ilgiden mutlu olduğunu söyleyen ünlü sanatçı Onur Akın, “Gazipaşa ‘ya 16 yıl önce geldiğimde yine aynı coşku ile karşılaşmıştım. Çok güzel görünüyorsunuz. Bugün bizlere 30 Ağustos Zafer Bayramımızı birlikte kutlama fırsatını veren Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” dedi.
Konuşmasının ardından sevilen parçalarını Gazipaşa halkı için seslendiren Onur Akın iki saat boyunca sahnede kalarak kulakların pasını sildi. Ünlü sanatçı sevilen şarkıları “Yağmur Yüreklim”, “Çam Kolonyası”, “Seviyorum Seni”  parçalarını seslendirirken konsere katılan binlerce kişi sanatçıya eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<