30 Yıl Hastaneye Emek Veren Hekime Teşekkür Plaketi

Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Alper Öztürk, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ali Gök, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nurdan Yılmaz; sağlık alanında verdiği hizmetlerinden dolayı Aslantürk’e teşekkür etti. Başhekim Vekili Öztürk, “ Değerli doktorumuz İmran Bey, hastanemizde çalıştığı süre boyunca Büyük bir özveri ile hizmet ederek insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı kendine ilke edinmiş, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışmış ve emekliye ayrılmıştır.  30 yıl boyunca Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık hizmeti veren değerli meslektaşım Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmran Aslantürk’e, yeni hayatında başarılar diler, bugüne kadar vermiş olduğu sağlık hizmeti içinde teşekkürlerimi sunarım ”diye
konuştu.  
İmran Aslantürk, hastanede hizmet veren herkesi ailesinden biri gibi gördüğünü,  kendisi için sağlık serüvenin güzel bir şekilde son bulduğunu dile getirdi. Op. Dr. Aslantürk, “ İlk günkü meslek aşkım ve heyecanım ile hastalarıma en iyi sağlık hizmetini vermek için her zaman çalıştım.  Benden sonraki meslektaşlarımın da bu sağlık meşalesini daima en iyiye taşıyacaklarına inanıyorum. Her şey için teşekkür ederim “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<