4. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali Başladı

Alanya Belediyesi tarafından 7-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen; söyleşi, yazar buluşmaları, imza günleri, yayınevleri, kitap fuarı, tiyatro ve çocuk oyunları etkinliklerinin yer aldığı 4. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali Alanya Kültür Merkezinde başladı.

Festivale katılan Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle birlikte kitap fuarını ziyaret ederek yazarların imza stantları ile yayınevleri tarafından açılan kitap stantları inceledi ve öğrencilere fuarda kullanılmak üzere kitap çeki hediye etti. Daha sonra öğrenciler için oluşturulmuş oyun etkinlik alanlarını inceleyen Kaymakam Ürkmezer konu ile ilgili konuşarak ‘’ Bugün buraya 4. Alanya Uluslararası Çocuk Festivalleri kapsamında Kitap Fuarını ziyaret etmeye geldik. 2 yıldır pandemi sebebiyle festivallerden ve etkinliklerden uzak kalmıştık. Çocuklarımızın yeniden bu tür festival ve etkinliklerle kavuşması hepimizi mutlu etti. Bizler de çocuklarımızı yalnız bırakmamak adına hep birlikte kitap fuarı ve oyun alanları etkinliklerini ziyaret etmeye geldik. Çocuklarımızın okuma alışkanlığını arttırmaları için buradaki kitap fuarında kullanılmak üzere ilk ve ortaokul öğrencilerimize kitap çeki hediye ettik. Bu organizasyonu düzenleyen Alanya Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Ziyaretinde Kaymakam Ürkmezer'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<