5 Aralık 1934'ten Günümüze

Konusunun "5 Aralık 1934'ten Günümüze" olduğu etkinliğe, Alanya Belediye Meclis Üyesi Emine Çalış, AGF Genel Başkanı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ile Güllerpınarı Mahallesi Muhtarı Serap Neğiş katılacaklar.
Ayrıca, UNESCO tarafından vefatının 50. yılında 2023 Âşık Veysel Anma Yılı olarak ilan edilmesi münasebeti ile  Aşık Veysel Şatıroğlu'nun anısını türküleriyle anmak için etkinlikte Mustafa Kemal Aksay'ın türkü dinletisi de yer alacak.
Alanya ADD Başkanı Zuhal Sirkeli yaptığı açıklamada “5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 89. Yıldönümünde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi olarak 5 Aralık 2023 Salı günü saat 13:30 da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans salonunda 5 Aralık 1934 ten günümüze konulu SÖYLEŞİ düzenleyeceğiz. Konuşmacı olarak Alanya Belediye Meclis Üyesi Emine Çalış, AGF Genel Başkanı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ve Güllerpınarı Mahallesi Muhtarı Serap Neğiş’in katılacaklar. 
Ayrıca UNESCO tarafından vefatının 50. Yılı sebebiyle 2023 Âşık Veysel Anma Yılı olarak ilan edilmiştir. 
Aşık Veysel Şatıroğlu’nu onun türküleriyle, Mustafa Kemal Aksay ın türkü dinletisi ile de  anacağımız etkinliğimize katılmak isteyen herkesi bekleriz.” İfadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<