Ahenk İlçe Yönetim Kurulu Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında Toplandı

Alanya Kaymakamlığında yapılan toplantı Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda tüm Antalya’da olduğu gibi ilçemizde de yürütülmeye devam eden Ahenk Projesi ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara 2021-2022 eğitim öğretim yılında İlçemizde yapılan proje ve faaliyetler ile okulların ve öğrencilerin akademik başarıları, değerler eğitimi, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarı ve çalışmalarıyla ilgili istatistiki bilgiler aktarıldı.

Toplantıda ahenk projesinin önemine dikkat çeken Kaymakam Ürkmezer ‘’ Öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarıların amaçladığımız bu projede yapılan çalışma ve faaliyetleri çeşitlendirerek öğrencilerimize sunmamız gerekli. Bu anlamda da yapılan her türlü çalışmayı dikkat ve titizlikle takip etmeliyiz. Diğer yandan öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazanmaları için elimizden geleni yapmamız gerekli. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Ürkmezer ve üyeler arasında ahenk projesi kapsamında yapılacak çalışma ve faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı Kaymakam Ürkmezer’in ahenk projesi hakkında yapılan değerlendirmelerle ilgili verdiği talimatlarla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<