"Aile içi İletişim ve Sosyal Medya Kullanımı" Konulu Konferans Düzenlendi

Programa konuşmacı olarak Alanya Belediyesinde görevli Aile Danışmanı ve Psikolog Esra Yemez konuk oldu. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma Türkben’in açılış konuşması ile başlayan programda Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından kısa bir selamla konuşması yapıldı. İLHAN konuşmasında ayrıca ailenin toplum ve geleceğimiz için önemine vurgu yaptı.

Müftü İLHAN’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Aile Danışmanı Psikolog Esra Yemez ise şu ifadelere yer verdi; “Aile bağlarının kuvvetli olabilmesi aile bireylerinin aralarındaki sağlıklı iletişim ile mümkündür. İnsan her durumda muhatabına bir mesaj vermektedir. Önemli olan sevgi ve saygı ile merhametin eşlik ettiği bir iletişim şeklinin geliştirilmesidir. Sosyal medya doğru kullanılmadığı takdirde de aile için büyük bir tehdit oluşturmaktadır. “

Katılımcıların sorularının da yanıtlandığı program Alanya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma Türkben’in Aile Danışmanı Psikolog Esra Yemez’e çiçek takdimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<