Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak ve İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan'ın Açıklamalarına Sert Tepki

"Alanya Belediye Meclis oturumunda söz alarak büromuzu ima eden şahsın ve ardından İyi Parti İlçe Başkanı Sn. Alper Arıkan'ın yapmış oldukları açıklamalarda, yanlış ve temelsiz bilgilere dayanan, algı yaratmayı hedefleyen ve de bazı çevrelere hizmet etmek amaçlı yapıldığını düşündüğümüz açıklamalarını hayretle okuduk.

Biz siyasi nezaketimizi bu zamana kadar hiç bozmadık ve bu çizgide Alanya’da taraflı tarafsız her kesimin gönlüne girmeyi başardık. Çıktığımız yolda ahlak, dürüstlük ve şeffaflığı ilke edindik. Çamur at izi kalsın anlayışıyla, bir konuyu araştırmadan, soruşturmadan, doğrusunu gelip bizlere dahi sormadan, başka ağızlardan bu yanlışın ve gafletin içine düşenler ileride bu milletin yüzüne nasıl bakacaklar. Asıl hoş olmayan şey kişi kendi fikir ve görüşlerinden uzaklaşması ve bir akla hizmet etmesidir. Tüm nezaketimle siyaset ve hizmet etmeye devam ediyorum ama bu tarafıma mesleki suçlamalar yapılarak rant sağlamak isteyenlerin bu suçlamalarını kabul edeceğim anlamına gelmez. Şimdi Sayın Arıkan'a sormak istiyorum.

Her gün bir çok programda yan yana gelip konuşma fırsatı bulduğumuz, Alanya'nın sorunlarını değerlendirebildiğimiz bir ortam varken, bu sorunun bana sorulmadan ve sanki cevabını vermemiş gibi değerlendirilmesini üzülerek takip ediyorum. Alper kardeşim sen böyle bir insan değilsin, bu akılları kimden alıyorsun? 

Karalamaya yönelik belge ve bilgi arayışı sonuçsuz kalmış olmalı ki acziyet içinde “olsa olsa  bu olabilir” çaresizliği içinde seviyesiz iftiralara başvuranlar baltayı taşa vurmuştur.  Alanya Belediyesine sunulan tüm projeler içinde bizim büromuzun oranı yaklaşık yüzde 3’tür. Bir yıllık sürede hukuka uygun bir şekilde ruhsatlandırılmıştır. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri; kimin kaç ruhsat aldığını sorgulatıp bilgi temin edebileceklerini bilmektedirler ve bu konuda da vicdanımız oldukça rahattır. Halkın oylarıyla Meclis Üyeliğine seçilen bir kişinin kimlerin aklıyla meclise çıktığı bariz ortadadır. Bizler milletimizden aldığımız güç ile bu oyunu bozacağız. Bu yolda işimizden, ailemizden fedakarlıklarla yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Açıklama yapan şahsiyetlerin oluşturmaya çalıştığı algı ve çirkin iftiralarla baş başa bırakıyorum. Umarım bundan böyle halkımızın kıymetli oyları ile geldiği güzide kurumun, meclis üyeliğinin ve bir partinin ilçe başkanı olma sorumluluğunun bilincine en kısa sürede varacaklarını umuyor, değerli kamuoyuna saygılarımı sunuyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<