Ak Parti Alanya'nın Gündemi 2023 Genel Seçimleri

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı aylık olağan Mahalle Başkanları Toplantısını İlçe Başkanı Mustafa Toklu Başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi 2023 genel seçimleriydi. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Toklu önderliğinde 102 mahallede başarılı bir şekilde yürütmüş oldukları çalışmaların değerlendirmesi ve mahallelerde ki üye çalışmalarının istişaresi yapıldı. Çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakılmayana kadar çalışmalarına ilk günkü aşkla ve heyecanla devam edeceklerini ifade eden başkan Toklu, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılında, ülkemizi ve Alanya’mızı daha ileriye taşımak için durmadan çalışacağız, üreteceği, ürettikçe gelişeceğiz.” dedi.

Başkan Toklu açıklamalarına şu şekilde devam etti. “Aylık olağan Mahalle Başkanları Toplantımızı İlçe Teşkilatımızda gerçekleştirdik. Mahallelerimizin bel kemiği değerli  Mahalle Başkanlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler bizler için çok önemli. Bunun bilincinde hareket ederek çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyor daha fazla gönüllere dokunabilmek için çaba sarfediyoruz. 102 Mahalle Başkanıma da göstermiş oldukları azimli ve gayretli çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<