Ak Parti Alanya Teşkilatı 2023'e Doludizgin Hazırlanıyor

2023 Genel Seçimi öncesi AK Parti Alanya İlçe Teşkilatında istişare toplantıları aralıksız devam ediyor. 2023 Genel Seçiminde AK Parti’nin Alanya’da ki okul sorumluları ile gerçekleşen toplantıya AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu katıldı. 2023 Genel Seçimine doludizgin yol aldıklarını söyleyen Başkan Toklu, Ana Kademesiyle, Kadın Kollarıyla, Gençlik Kollarıyla, Mahalle Başkanları ve Yönetimleriyle, Meclis Üyeleriyle her daim sahada olduklarını, çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti. Toklu yapmış olduğu açıklamada, “Bugün İlçe Teşkilatımızda AK Parti Antalya İl Başkanımız Sn. İbrahim Ethem Taş’ın katılımı ile okul sorumlularımızla bir araya geldik. Teşkilatımızla ve ekibimizle her daim istişarelerimize devam ediyoruz. Okul sorumlularımızın öneri ve fikirleriyle beraber daha emin adımlarla yol alıyor, 2023 seçimine sağlam adımlarla ilerliyoruz.

2023 yolunda teşkilatımızın her kademesiyle sahadayız, hazırız! Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek ülkemizde ki istikrar ve güven ortamını devam ettirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz.

Değerli İl Başkanım Sn. İbrahim Ethem Taş’a toplantımıza katılım sağladığı için ve şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşkilatım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<