Akseki'de Rektör-Öğrenci Buluşması

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) “Rektör-Öğrenci Buluşması” adlı programın ilki Akseki Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Tatar, Akseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Yüksel, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİ DİNLENDİ

Rektör-Öğrenci Buluşması etkinliği kapsamında Akseki MYO Konferans Salonunda düzenlenen programda Rektör Kalan öğrenciler ile sohbet etti. Öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyen Rektör Kalan, “Öğrencilerimizin düşüncelerini ve isteklerini her zaman önemsiyoruz.” dedi. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programından bir öğrenci staj konusunda destek istemesi üzerine Rektör Kalan, “Staj konusunda ALKÜ olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Staj yapmak sizlerin en doğal hakkıdır. Bu konuyu çözüme kavuşmuş bilin.” dedi.

REKTÖR ÖĞRENCİ EVİNE DAVET EDİLDİ

Birçok konunun ele alındığı programda öğrenciler Akseki MYO’da daha fazla etkinlik yapılmasını talep etti. Akseki MYO’da yapılan etkinlik sayısının artıracaklarını, talep gelmesi halinde Kestel Yerleşkesinde düzenlenen etkinliklere de otobüs kaldıracaklarını belirtti. Programın devamında bazı öğrenciler Rektör Kalan’ı evlerine çay içmeye davet etti. Rektör Kalan ise gün içindeki programları tamamladıktan sonra öğrencileri ziyaret edeceklerini kaydetti.  Programın sonunda Akseki halkına ve yöneticilerine teşekkür de eden Rektör Kalan, “Akseki halkı hakikaten çok özeldir. Buradaki insanların gönlüne dokunabilirseniz sizin için canını verir. ALKÜ içinde her zaman elini taşın altında koymuştur.” dedi.

KAYAMAKAM’DAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Rektör-Öğrenci Buluşmasının ardından Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Akseki MYO öğrencileri ile 1. Kariyer Günü Etkinliğinde bir araya geldi. Programda Kaymakam Hülür öğrencilere, Kaymakamlık mesleğinin özellikleri, kaymakam olmak için yapılması gerekenler hakkında öğrencilere bilgi verdi. Programın sonunda Rektör Kalan, Kaymakam Hülür’e plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<