Alanya Belediye Personeline Ergonomi Eğitimi

Alanya Belediyesi tarafından personellerine ‘Masa Başında Oturma ve Ergonomi’ konulu eğitim düzenleniyor. Fizyoterapist Ayşegül Özcan tarafından düzenlenen eğitimlerde tüm müdürlüklerin personelleri katılarak hem bilgilendiler hem de uygulama yaptılar. Eğitimler, masa başı çalışan personellerin yanı sıra zabıta, fen işleri ve park ve bahçeler gibi sahada çalışan birimlerin personellerine de verilecek.

Eğitimde, ‘Neden doğru oturmalıyız ve ergonomi neden önemlidir, masa başında doğru oturma, ergonomik çalışma koltuğunun özellikleri oturma yükseklik ayarı, kolçak yükseklik ayarı, bilgisayar kullanımında dikkat edilmesi gerekenler, iş yerinde zinde kalmak’ gibi konular yer alıyor. Fizyoterapist Ayşegül Özcan’ın uygulamalı olarak da personellere gösterdiği eğitimler oldukça verimli geçiyor. Eğitimler sayesinde hem Alanya Belediyesi personelinin sağlıkları korunmuş hem de vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<