Alanya Belediyesi Konaklı Mahallesi'ne Yeni Bir Mezarlık Alanı Oluşturdu

ŞAHİN “BAŞKANIMIZIN DESTEĞİYLE BU SORUNU ÇÖZDÜK”

2019 Yılında mahallenin ihtiyacı olan mezarlık konusunda Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den talepte bulunduğunu hatırlatan Konaklı Belediyesi Eski Başkanı ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Ali Şahin “Adem kardeşim bütün süreçte bize destek verdi, mezarlık alanı oluşturulmasını sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

YÜCEL “MEVCUT MEZARLIK ALANIN 4-5 KATI DAHA BÜYÜK BİR ALAN OLŞTURDUK”

2019 Yılından bu yana çalışmanın sürdüğünü ve projenin mezarlık yapılması için Antalya Büyükşehir Belediyesine iletildiğini kaydeden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “Nüfusun hızla artmasıyla birlikte ortaya çıkan mezarlık ihtiyacı konusunda yaptığımız çalışmayı bütün kurum görüşlerini alarak birkaç gün önce tamamladık. Bölgemizde mevcut iki mezarlığımız vardı. Yeni oluşturduğumuz 87.000 m² lik alan mevcut mezarlık alanın 4-5 katı büyüklüğünde bölgenin önemli bir sorununu çözeceğine inanıyor, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu sürecin tüm aşamalarını yakından takip eden Ali başkana teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<