Alanya Belediyesi'nden 23 Kasım'a  Özel Sergi ve Seminer

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Alanya Belediyesi tarafından farkındalık oluşturmak için düzenlediği etkinliklerle kutlanacak. Bu anlamlı günde Alanya Kültür Merkezi’nde Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur vatandaşlarla bir araya gelecek. Çalışmaları ve kitapları ile son dönemin en önemli yazarlarından olan Sungur, seminerde kadına yönelik şiddete karşı mücadele konusunda bilgiler aktaracak. Saat 10.00’da başlayacak olan seminere tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

KADINLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK

Alanya Belediyesi’nin atölyelerinde eğitim gören kadınların yaptıkları el emeği ürünler Alanya Kültür Merkezi’nde sergilenecek. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele gününde saat 11:30’da açılışı yapılacak olan ‘Kadın Üretirse’ isimli sergide özenle hazırlanmış pek çok el işi ürün vatandaşların beğenisine sunulacak.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlenecek olan “Kadın Üretirse Sergisi” ve “Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur” seminerine bütün vatandaşları davet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<