Alanya Belediyesi'nden Engelli Bireyler İçin Yılbaşı Etkinliği

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kente kazandırdığı Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde engelli bireyler için yılbaşı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu ve Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan ile merkeze kayıtlı engelli vatandaş ile aileleri katıldı.

Engelli vatandaşlar için hazırlanan etkinlikte merkez; balonlar çeşitli süslemeler ile programa hazırlandı. Etkinlik kapsamında engelli bireylere ücretsiz olarak pamuk şeker, patlamış mısır, yiyecek ve içecekler ile yılbaşı süsleri dağıtılırken; köpük balon gösterisi, illüzyon gösterisi ve balon şov gösterileri etkinliğe büyük renk kattı. Birbirinden renkli etkinliklere sahne olan eğlence dolu günde engelli bireyler ve aileleri hem gösterileri izlediler hem ikramların tadına baktılar hem de dans ederek ve çalan müziklere eşlik ederek unutulmaz bir yılbaşı etkinliğine sahne oldular.

DOĞAN; YENİ YILDA DA ENGELLİ BİREYLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada; “2022 yılına veda ettiğimiz 2023 yılına adım attığımız bu günlerde bizler de Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’mizde engelli bireyler ve aileleri için bir etkinlik düzenledik. Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir yapamadığımız bu etkinliğimizi yeniden gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. 3000’e yakın engelli vatandaşımızın kayıtlı olduğu merkezimizde 2022 yılında çalışmaları en fazla takip eden müdavimlerimiz etkinliğe katıldılar ve yanımızda oldular. Onları eğlenirken görmek bizleri de mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ‘Engelsiz Kent Alanya’ vizyonu ile engelli bireylerin ve ailelerinin her zaman yanında olduğunu belirten Doğan, “Bu programın düzenlenmesinde de başta Başkanımız Adem Murat Yücel olmak üzere, merkezimizde çalışan personellerimiz ile böyle güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayan engelli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<