Alanya Belediyesi'nden Yayla Yollarına Bakım Onarım Çalışması

Alanya Belediyesi, merkezden kırsal ve yayla yollarında ulaşım bütünlüğünü sağlamak ve vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkânı sunmak için bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Sapadere Cinalilar Yayla Yolu ile Keşefli Mahallesi’nde yol bakım onarım çalışması yapıldı. Yolun bozuk olan kısımları greyder ve kepçe iş makineleri ile onarılarak şarampolleri açıldı. Ekipler Beldibi, Keşefli, İmamlı, Yeşilöz ve Sapadere’de çalışmalarına devam ediyor.

BAŞKAN YÜCEL; “MERKEZDEN KIRSALA ULAŞIM BÜTÜNLÜĞÜNÜ VE KONFORUNU SAĞLIYORUZ”

Kırsal ve yayla yollarında yürütülen çalışmalarla yolların daha güvenli ve konforlu hale getirildiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Merkezden kırsala konforlu ve güvenli ulaşım için ekiplerimiz sürekli sahada çalışmalarını sürdürüyor. Tek bir vatandaşımız dahi kullansa o yolu güvenli hale getiriyoruz. Altyapıdan, yağmur giderine stabilize olarak düzenlenmesine kadar bir dizi çalışmalarla yollarımızın konforunu artırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<