Alanya Belediyesi'nin İftar Sonrası ve Ramazan Etkinliği Mahmutlar'da

Alanya Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu iftar sofrası ve Ramazan Meydanı etkinlikleri 30 Mart Perşembe günü (yarın), Mahmutlar Mahallesi’nde kuruluyor. Alanya’nın doğusunda yaşayan vatandaşların da faydalanması için yapılacak olan iftar sofrası Mahmutlar AVM Önünde (Cumartesi Pazarı) kurulacak.

İFTAR SONRASI RAMAZAN MEYDANI ETKİNLİĞİ YAPILACAK

Kurulacak olan iftar sofrasının ardından ise Ramazan Meydanı Etkinlikleri Mahmutlar Halkı ile buluşacak. 7’den 70’e herkese hitap eden etkinliği Hacivat Karagöz Kukla Gösterisi, Lal Tasavvuf ve Semazen Grubu Gösterisi Mahmutlar halkı için Ramazan etkinliklerinde yer alacak. Etkinlikler saat 20.30’da Mahmutlar Ek Hizmet Binası önünde yapılacak.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Mahmutlar İftar Sofrası ve Ramazan Meydanı etkinliklerine tüm vatandaşları davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tüm vatandaşlarımızı Mahmutlar Mahalle’mizde kuracağımız iftar sofralarımıza ve etkinliklerimize davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik ruhuyla yapacağımız etkinliklerimize katılımlarınızı bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<