Alanya Belediyesi Ödüle Doymuyor 7 AKBB Ödül Gecesinde 2 Ödül Birden Aldı

Yerel yönetim anlayışının geliştirilmesi, belediye hizmetlerinin niteliğinin artırılması, kentlilik bilincinin güçlendirilmesi, belediye projelerinin desteklenmesi ve başarılı belediye başkanlarının da teşvik edilmesini sağlayan 7. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nın ‘EN’leri ödüllendirildi.

Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı katıldı. Alanya Belediyesi’ni temsilen ise Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura katıldı.

ALANYA BELEDİYESİ 2 PROJESİYLE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Belediyelerin yaptığı özgün projelerin desteklenmesi ve tanıtılması amacıyla Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen 7. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda, Alanya Belediyesi 5 kategoride toplam 8 proje ile başvuru yaparken 2 ödül birden aldı. Yarışma sonucunda Üst Yapı Çalışmaları kategorisinde “Bedesten Projesi”, Çevre Koruma ve Alt Yapı Çalışmaları kategorisinde ise “Doğaya Sihirli Dokunuşlar Projesi” ödüle layık görüldü.

YENİALP: “ÖDÜLLER ALANYA’YA HİZMETİN TESCİLİNİ SİMGELİYOR”

Alanya Belediyesi adına ödülleri AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün elinden alan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, açıklamasında şöyle konuştu; “Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in öncülüğünde Alanya’mız adına hayata geçirdiğimiz projeler ödül almaya devam ediyor. Bu projelere verilen her ödül, Alanya’ya hizmetin tescilini simgeliyor. Projede emeği geçen herkese ve ödüllere layık gören kıymetli jüri üyelerine Alanya’mız adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

AKBB Meclisi için ödül gecesinde bulunan Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Şahin, Bilal Azak ve Arif Tok tebriklerini iletirken Ödül Töreni iftar yemeğinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<