Alanya Caz Fotoğrafları Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

Alanya Caz Günleri’nin 17. yılı anısına Alanya Belediyesi ve Alanya Fotoğraf Sanatı Kulübü Derneği’nin (AFSAK) birlikte tertiplediği sergi, 21 Eylül Çarşamba saat 17.00’de sanatseverlerle buluşacak. Açılış programına Türk caz sanatçısı, piyanist ve besteci Kerem Görsev de katılacak. Sergide, AFSAK Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yetkin, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pınar ve Üye Ali Aral tarafından çekilen caz fotoğrafları yer alacak.

FOTOĞRAFLARLA ALANYA CAZ’NIN GEÇMİŞİ ANLATILACAK

Tarihi Kızılkule içinde düzenlenecek Alanya Caz Fotoğrafları Sergisi’nde, 16 yıldır Alanya’da sahne almış, birbirinden değerli caz müzisyenlerinin performanslarından enstantaneler ziyaretçilere sunulacak. 

Aynı zamanda sergi alanında Alanya’nın gastronomi, geleneksel kültürü ve müzik geçmişi de tanıtılacak. İpek kozası, ipekli dokumalar, kilimler, müzik aletleri ve ahşap işçiliğinden örnekler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

SERGİ 15 GÜN ZİYARETE AÇIK KALACAK

22-25 Eylül tarihleri arasında Alanya Belediyesi tarafından düzenlenecek 17. Alanya Uluslararası Caz Günleri, kapsamında 21 Eylül Çarşamba saat 17.00’de Kızılkule’de açılacak sergi, 15 gün boyunca ziyaret edilebilecek. Sergi süresince Kızılkule sergi konuklarına ücretsiz olacak.

Bu yıl ki organizasyonda, Klaipeda Castle Jazz Band, Jazz Project Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio, Deniz Taşar, Steffen Morrison, Maya Azucena, Carlton Smith, Önder Focan Quarted Feat Eylül Ergül, Barbaros “Around The World” gibi grup ve değerli isimler sahne alacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<