Alanya'da Yeni Dünya Düzeni'ni Vatandaşa Uzmanı Anlatacak

Küresel güçlerin, özellikle Dünya Sağlık Örgütü'nün toplum hakkındaki planlarını, daha önce hiç duymadığınız birbirinden önemli açıklamalarla Alanya halkıyla buluşturacak olan Ali Osman Önder, Şehir Buluşmaları kapsamında Alanya, Manavgat, Gazipaşa ve Gündoğmuş halkıyla buluşuyor.

"Deccal'in yüzyılındayız. Biz dijitalin yüzyılına dijitalin yüzyılı demiyoruz. Deccal'in yüzyılı diyoruz" diyerek dikkatleri üzerine çeken Plandemi Büyük Buluşma Platformu kurucusu Ali Osman Önder, 17 Kasım 2019'da Çin'de ortaya çıkan COVID-19 virüsünün, küresel sistemin ve büyük şirketlerin ortak hareketle kurmak istediği yeni dünya düzeninin bir parçası olduğunu ifade ederek farkındalık yaratmıştı.

Küresel güçlerin; nakitsiz toplum, cinsiyetsiz toplum ve mülkiyetsiz toplum yaratma amaçlarının bozulacağını ifade eden Önder, Paris İklim Anlaşması, karbon ayak izi, dijital para sistemi, sosyal puanlama sistemi, sosyal vatandaşlık sistemi gibi planların detayları ve olabilecek sonuçları hakkında Alanya halkına 6 Ağustos Pazar günü, Damlataş bölgesi Alanya Müzesi yanındaki Alanya Kültür Merkezi'nde saat 14.00'de başlayacak konferansla bilgi verecek.

Yaklaşık 400 kişiyi aynı anda alabilen geniş salonda verilecek ücretsiz konferansa tüm Alanyalılar davet edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<