Alanya'daki Yaşlılar,Kadınlar,Engelliler ve İhtiyaç Sahipleri İçin Yapılan Çalışmalar Türkiye'ye Örnek Oluyor

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve CEİD İzler Hibe Programı kapsamında desteklenen Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği’nin Yürüttüğü ‘Güvenli Kentler İçin Daha Çok Eşitlik Daha Çok İzleme’ projesi kapsamında oluşturulan Kentsel Haklar İzleme Platformu, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği Başkanı Mustafa Kınık ve Proje Koordinatörleri; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler.

7 ilde gerçekleştirilen projede tek ilçe olan Alanya’da proje kapsamında 23-25 Haziran 2022 tarihleri arasında bir dizi izleme ve değerlendirme çalışması gerçekleştirecek. Çalışma kapsamında Alanya Belediyesi başta olmak üzere Alanya’daki kadınlar, engelliler ve diğer özel ihtiyaç sahibi gruplara yönelik sunulan hizmetlerin genel bir profili çıkartılıyor. Mevcut durum ve birlikte yapılması gereken projeler belirlenerek gelecekle ilgili yol haritası oluşturulacak.

DERNEK BAŞKANI KINIK’TAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Projeye önderlik eden Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği Başkanı Mustafa Kınık ziyaret sırasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e yapılan çalışmalar için teşekkürlerini sundu. Alanya’daki kadınlar, engelliler ve ihtiyaç sahipleri için yapılan çalışmaların tüm ülkeye örnek olduğunu belirten Kınık projeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Başkan Yücel’de ziyaretçilerine teşekkür ederek, projeye gerekli tüm desteği vereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<