Alanya Hentbol Şöleni Başlıyor

ALANYA HENTBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Hentbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi’nin iş birliği ile düzenlenecek olan 28. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası, Minikler Türkiye Şampiyonası ve Uluslararası Plaj Hentbolu 12-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

28. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası Milli Egemenlik Stadyumu Yanı’nda; Uluslararası Plaj Hentbolu Galip Dere Plajı’nda; Minikler Türkiye Şampiyonası da Atatürk ve 75. Yıl Kapalı Spor Salonları’ nda gerçekleştirilecek. Müsabakalar 12 Haziran Pazartesi günü saat 09.00 da başlayacaktır.

 

16 Haziran Cuma günü müsabakalar ödül törenleri ile son bulacak. Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvası ödül töreni Galip Dere Plajı’nda saat 10.00-10.30 saatleri arasında yapılacak. 28. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Müsabakaları ödül töreni Milli Egemenlik Stadı Yanı’nda saat 12.00-13.00 arası düzenlenecek. Minik Erkekler – Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası ödül töreni Atatürk Spor Salonu’nda saat 14.30 – 15.00 arasında gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<