Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Aziz Milletimizin bayrağını ve vatanını korumak için topyekûn başlattığı bu mücadele şehitlerimizin ve ecdadımızın yeri geldiğinde canlarını vererek kendilerini feda edip büyük bir zafer elde etmesiyle sonuçlanmıştır. Milletimizi zafere taşıyan birlik, beraberlik duygularıyla hareket ederek vatan payesi adı altında toplanıp kenetlenmeleri olmuştur. Buradan yola çıkarak bizlerde ecdadımız gibi birlik beraberlik duyguları içerisinde birbirimize kenetlenerek ülkemizi koruyup muasır medeniyetler seviyesine çıkarabiliriz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız.” diyerek Türk gençlerine duyduğu güveni ve önemi göstermiştir. Bizlerde Gençlerimizin çalışarak ülkemizi her alanda geliştirip aydınlık yarınlara taşıyacaklarından eminiz ve onlara güveniyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın kahraman şehit ve gazilerini rahmet ve minnetle anıyor; ülkemizin yarınları ve teminatı olan değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<