Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer'in Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 184.Yıl Dönümü Mesajı

Jandarma Teşkilatımız hiçbir fedakarlıktan kaçmayarak canla başla yaptıkları vatan görevinde 184 yıldır aziz milletimizin kalbinde en güzel yere sahip olmuşlardır. Muhtaç olduğu kudreti hem aziz milletimizden hem de damarlarındaki asil kandan almaktadırlar. 184 yıldır üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile bugün ulaşmış olduğu başarı çizgisini daha da üst seviyelere yükseltecek ve kendisine tevdi edilecek her türlü görevi başarı ile yerine getirecektir ve buna olan inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatani görevini yaparken şehit olan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor kahraman Jandarmalarımızın 184. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<