Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer'in Mevlid Kandili Mesajı

Alemlerin Efendisi Hz. Muhammed (SAV) efendimiz güzel ahlakıyla, Muhammedü’l Emin ( Güvenilir) sıfatıyla, her şeyden önemlisi hoşgörüsüyle tüm insanlığa yol göstererek yolumuzu ve kalbimizi aydınlatmıştır. Sevgili Peygamberimizin yol göstericiliğini, iman ve ibadet hayatını, yüce ahlakını, kardeşlik hukukunu, adalet anlayışını hayatımız boyunca hatırlamalı ve bu duygular paydasında sevgi ve kardeşlik içerisinde yaşamalıyız. Peygamber efendimizin dünyaya geldiği bu manevi günde birbirimize daha da çok kenetlenmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Mevlid Kandilinin, vatanımızın huzur ve mutluluğuna, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyor, Alanya’lı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<