Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer'in Mevlid Kandili Mesajı

Hayatının her döneminde herkese karşı adaletli ve dinimizin temeli olan hoşgörüyle davranan Peygamberimiz sadece sözleriyle değil davranışlarıyla ve yaptıklarıyla, tüm insanlığa iyi bir insan olmanın en güzel örneklerini göstermiştir. Bizlere düşen ise Peygamberimizin bize gösterdiği; hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve adaletli olma değerlerini benimseyerek bu değerlere hayatımızda yer vermektir. Peygamber efendimizin dünyaya geldiği bu güzel geceyi kardeşlik ve sevgi bağlarıyla insanlarla kucaklaşma ve birlik beraberlik günü olarak görmeliyiz.

Bu vesileyle; sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm İslam aleminin ve Alanyalı hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<