Alanya Müftülüğü Alkü'lü Öğrencileri Misafir Etti

Bu kapsamda Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Alanya Gençlik Merkezi işbirliği ile ALKÜ’lü öğrencilere yönelik tanışma ve kaynaşma programı düzenlendi.

Alanya Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Din Hizmetleri Uzmanı Medine Karacabay, Vaiz Özlem Özgün, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Turan Topçuoğlu,Fatma Civelek, Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllüleri ve ALKÜ’de farklı bölümlerde öğrenim gören kız öğrenciler katıldı.

Program kapsamında kısa bir konuşma yapan Müftü İlhan ‘öğrencilere eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olması ve öğrencilere başarı temennisinde bulundu.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu tarafından ise Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün ilçemizde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler hakkında öğrencilere bilgiler verilirken; haftada en az bir gün ilçemizdeki KYK yurtlarında “Değerler Eğitimi” programları düzenleneceği belirtildi.

tanışma faslının da olduğu programda öğrencilere Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<