Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Üniversiteli Gençleri  Misafir Etti

Alanya Müftülüğüne bağlı Fatma Zehra Köroğlu Camii Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilerle yatsı namazı eda edildi, Alanya Müftülüğü Uzman Vaizi Ali Patır tarafından dini milli ve manevi konularda öğrencilere tavsiye ve nasihatlerde bulunuldu. Ardından ise Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllüleri tarafından yoğrulan çiğ köfteler gençlere ikram edildi. Programda ayrıca Uzman Vaizi Ali Patır’ın İslam ümmetinin birliği, beraberliği huzuru ve kardeşliği için yapmış olduğu duaya amin denildi.

Tanışma faslının da olduğu programda öğrencilere Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün başta KYK’lar olmak üzere ilçemiz genelindeki faaliyetleri ve müftülüğe bağlı gençlik merkezleri hakkında öğrencilere detaylı bilgiler verildi.

TOPÇUOĞLU: “ Kapımız Her Zaman Açık”

Programla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezinde Manevi Danışman ve Rehber olarak görev yapan Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Alaaddin Keykubat Üniversitesinde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik çiğ köfte etkinliği düzenleyerek farklı şehirlerinden ilçemize gelen öğrencilerle bir araya gelip sohbet etme imkanı bulduk. Ailelerinden uzakta olan gençlerimize aile sıcaklığını hissettirmeye çalıştık. Her yaş grubundan gençlerimiz Alanya Müftülüğümüze bağlı gençlik merkezlerimizi ziyaret edip zengin kütüphanesinden istifade edebilir, arkadaşlarıyla bir araya gelip ders çalışabilir, oyun aletleriyle çeşitli oyunlar oynayabilirler. Gençlik merkezlerimizde çay, kahve gibi içecekleri de ücretsiz olarak ikram ediyoruz. Gençlik merkezlerimizin kapısı gençlerimize ve öğrencilerimize her zaman açıktır.” Dedi.

Programa Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu, Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yılmaz Kısa, Uzman Vaiz Ali Patır, Fatma Zehra Köroğlu Camii İmam Hatibi Mehdi Ateş, V.H.K.İ. Fatih Yıldırım, ALKÜ SHMYO İlk ve Acil Yardım Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mustafa Enes Sarık, Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Tahir Fatih Dikici, BİLGENÇ Başkanı Mustafa Ölmez, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllüleri ve üniversiteli gençler katıldı.

Program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<