Alanya Otellerine Vali Yazıcı'dan Teşekkür Ziyareti

Toplantıda ilk olarak ALTİD Başkanı Burhan Sili ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından konuşmalar yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından söz alan Kaymakam Ürkmezer ‘’6 Şubat deprem felaketinde Alanya’daki otelcilerin elini yaşın altına koyup otellerini depremzede vatandaşlara açıp tüm Türkiye’ye örnek olduklarını söyleyerek, tüm sektör temsilcilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaymakam Ürkmezer’den sonra konuşma yaparak sektör temsilcilerine seslenen Vali Ersin Yazıcı ise sözlerine Antalya’ya gelen depremzedelere kapılarını açan tüm otel işletmecilerine teşekkür ederek başlayarak ‘’Sizlere müteşekkirim. Başta ALTİD Başkanı Burhan Bey olmak üzere İlçe Kaymakamımız Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanımız, tüm kurum ve kuruluşlar ve siz çok kıymetli hayırseverlerimiz asrın felaketinde mağdur olan vatandaşlarımıza gerçekten çok güzel bir ev sahipliği yaptınız. Canlarımızı kaybettiğimiz deprem felaketinde Antalya olarak, ilk gün harekete geçtik. Hemen kriz masamızı oluşturduk. Çok büyük bir felaket ve mağduriyet yaşanıyordu. Hemen şehrimize gelecek depremzedelere kucak açmak için hazırlıklara başladık. Alanya’da bu konuda müthiş bir özveri ve başarı gösterdi. Sizler ve çalışanlarınız sadece otellerinizi değil, gönüllerinizi açtınızz. Gerçek bir ev sahipliği yaptınız. Ben devletim ve milletim adına teşekkür ediyorum. Diğer bir konu ise Antalya’mızda Turizm sezonumuzun iyi geçeceğini öngörüyoruz. Geçen yılı rahatlıkla geçeceğiz. Ama biz turizmin pik yılı olan 2019 yılının verilerine ulaşmayı hedefliyoruz. Antalya denilince akla sadece deniz, kum ve güneşin gelmiyor. Dünyanın en iyi ve en kaliteli otel hizmetinin verilmesi de geliyor. . Lütfen bu kaliteyi bir tık bile olsa aşağı düşürmeyelim. Zaten en iyi ve en güzelini yapıyorsunuz. Bir kez daha gösterdiğiniz insanlıktan ve misafirperverlikten dolayı tüm hepinize teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Program sonunda Vali Yazıcı tarafından Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTSO Başkanı Eray Erdem ve turizm sektörü temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<