Alanya Tropikal Meyve Festivali Sona Erdi

Alanya Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Alanya Tropikal Meyve Festivali 3’üncü gün etkinlikleriyle sona erdi. Güzel bir Pazar günü misafirlerini ağırlayan festival alanına ilgi yoğun oldu. Avokado temalı Alanya Tropikal Meyve Festivali, ilk kez düzenlenmesine rağmen renkli görüntülere sahne oldu.

TROPİKAL MUTFAK ATÖLYESİ’NDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

Alanya Tropikal Meyve Festivali’nin 3. gününde Tropikal Mutfak Atölyesi yine birbirinden ünlü konukları ağırladı. Avokadolu Çikolata Atölyesi ile başlayan etkinlikler Yemek Sunucusu Nermin Öztürk’ün Nermin’in Enfes Mutfağı Atölyesi ile devam etti. Nermin Öztürk hünerli elleriyle birbirinden lezzetli avokadolu ürünler hazırladı. Ardından kozmetik dalında doğal malzemeler kullanarak birçok ülkeden uzmanlık belgesi bulunan Suna Dumankaya, Güzellik Sırları Atölyesi’nde Alanya Avokadosu ve tropikal meyveleri kullanarak hazırladığı maskelerle misafirlere güzellik bakımı yaptı.

Daha sonra sahne alan, Gelinim Mutfakta programının sunucusu Nursel Ergin Akyer de festivale renk kattı. 2015-17 Bocuse D’or Türkiye Şampiyonu ünlü Şef Mutlu Şevket Yılmaz festivalde hazırladığı sushi çeşitlerini beğeniye sundu. Lezzetli sushilerden tadan izleyiciler Mutlu Şefe tam not verdi.

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, festival boyu Mutfak Koçluğu yapan Şef Recep Aydoğan’a teşekkür ederek kendisine avokado görünümlü su kabağı hediye etti.

VATANDAŞLAR FESTİVALE SHAMANS İLE VEDA ETTİ

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Avokado temalı Alanya Tropikal Meyve Festivali, Shamans’ın verdiği konserle son buldu. Shamans grubunun birbirinden güzel parçalarıyla eğlenen misafirler, 3 gün boyunca dolu dolu geçen festival için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<