Alanyalı Umreciler Dualarla Uğurlandı

Alanya’dan kutsal topraklara gitmek üzere hazırlıklarını tamamlayan 32 umreci adayı için Akşam namazına müteakip Emine Özmüftüoğlu Camii’nde uğurlama töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, umreci adayları ve yakınları katıldı.

Emine Özmüftüoğlu Camii İmam Hatibi Mustafa Şimşek’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından kısa bir konuşma gerçekleştirildi ve umrecilere kutsal topraklardaki ibadetler konusunda tavsiyelerde bulundu, ardından yapmış olduğu duaya amin denildi.

Yakınlarıyla vedalaşan umreci adayları 15 günlük sürenin ardından 3 Şubat 2023 tarihinde tekrar ilçeye dönüş yapacaklar.

Allah, umreye giden kardeşlerimizin umrelerini şimdiden makbul eylesin, en güzel şekilde umre yapıp gelmeyi, gidemeyen kardeşlerimize de en yakın zamanda gitmeyi nasip eylesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<