Alkü'de FTR Öğrencilerinden Eğlenceli Veda

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde ilk kez 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nda öğrenci kabulüne başlayan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ilk mezunlarını bu dönem verecek. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından bu yıl ilk kez yapılan ve geleneksel hale gelecek olan 1. Geleneksel Gonyometre Töreni öğrencilerin birbirinden renkli etkinlikleriyle yapıldı. ALKÜ Eğitim Fakültesi Başöğretmen Atatürk Konferans Salonunda yapılan törene, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayça Aracı, Öğr. Gör. Özlem Nur Tok, Dr. Öğr. Üyesi Seher Ülker, Arş. Gör. Ebru Keklikci, Uzman Fizyoterapist Erkan Demirol, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

ÖĞRENCİLERE MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLENDİ

Törende Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri öğrencilere meslek hayatlarında başarılar dileyen konuşmalar yaptılar. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Öğretim üyesi Dr. Ayca Aracı yaptığı konuşmada, mezuniyet törenleri ve böyle etkinliklerin yıllar geçse de unutulmayacağını söyledi. Öğrencilerine hayatlarında başarılar dileyen Aracı, “ALKÜ olarak sizler bizim için bir ilktiniz, bizler de sizler için bir ilktik. Yoğun ve zor bir eğitim sürecinden sonra mezun olmanın gururunu yaşıyorsunuz. Her şeyden önce mesleğinizin kıymetini daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Bize destek olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖĞRENCİLER YAŞADIKLARINI SKEÇLERLE ANLATTILAR

Konuşmaların ardından tören, öğrencilerin hazırladığı skeçler, video kesitleri, canlı müzik gösterileriyle devam etti. Öğrencilerin eğitim hayatları boyunca okulda ve stajyer döneminde karşılaştıkları bazı anları skeçlerle anlattılar. Renkli anların yaşandığı törende canlı müzik eşliğinde şarkılar söylendi. Tören, mezun olacak 4. sınıf öğrencisi Elif Berfin Kılınç’ın 3. sınıf öğrencisi Harun Kenan’a Gonyometre teslimiyle devam etti. Daha sonra mezuniyet pastası kesimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<