Alkü Tazelenme Üniversitesi Öğrencilerinden Kaymakam Ürkmezer'e Ziyaret

60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi kapsamında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde birçok alanda eğitim gören 60 yaş ve üzeri bireyler; ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr Nilgün Tatar ve Tazelenme Üniversitesi Proje Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Nalbant ile birlikte Kaymakam Ürkmezer’i ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Tatar ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Nalbant’tan proje hakkında bilgi alarak öğrencilerle aldıkları eğitimler hakkında sohbet etti.

Kaymakam Ürkmezer ‘’ 60 yaş üzeri olan büyüklerimizin bu tür projelerde yer alıp eğitim anlamında gençlerimize ve çevreye ilham olmaları çok güzel bir davranış. Bu anlamlı davranışları her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Azim ve çalışmalarından dolayı 60 yaş üzeri tazelenme üniversitesi öğrencilerini tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<