Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Ekipleri Deprem Bölgesinde Tetanoz Aşısı Yapıyor

Deprem bölgesi Hatay’da cansiperane bir çalışma gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 3 hasta nakil ambulansıyla hastaların sevk edilme çalışmalarına destek verirken, sağlık personeliyle köylerdeki depremzede vatandaşların sağlık kontrollerini yapıyor.

Tetanoz Aşısı Hayati Öneme Sahip

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin diğer bir ekibi de Hatay Orman Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde kurulan çadırda aşılama çalışması gerçekleştiriyor. Türkiye genelinden arama kurtarma çalışmalarında görev almak üzere bölgeye gelen ve sahada görev yapan personele tetanoz aşıları yapılıyor. Yaralanmalarda, özellikle toprakla temas açık yara veya paslı metal yaralanmalarında büyük önem taşıyan tetanoz aşısı deprem bölgesindeki çalışmalarda görev alan personel için hayati önem taşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<