Antalya Valisi Ersin Yazıcı Alanya'da Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programında Bir Araya Geldi

Antalya Valiliği tarafından Alanya Kaymakamlığı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı eşi Hanife Yazıcı, , İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yrb. Murat Sezgin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tamer Özakıncı, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer eşi Miray Ürkmezer, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, İbradı Kaymakam Vekili Serhat Bağcı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Alanya, Manavgat, Gazipaşa, Akseki, Gündoğmuş, İbradı ilçelerinde yaşayan Şehit aileleri ve Gazilerimiz katıldı.

Düzenlenen programda iftar öncesi Şehit aileleri ve Gazilere hitap eden Vali Ersin Yazıcı ‘’ Gazi ve şehitlerimizin çok kıymetli aileleri, değerli kardeşlerim hoş geldiniz, onur verdiniz. Allah, gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizi rahmetiyle kuşatsın. Gazilerimize hayırlı ömürler versin. Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı; On Bir Ayın Sultanı Ramazan'ın ortasındayız. Bugün de bizler için çok kıymetli ve değerli olan şehit aileleri ve gazilerimizle bir aradayız. Sizler; bu vatan, bu bayrak uğruna canlarını feda eden, Peygamberlerden sonra en yüce makama erişen Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin bizlere emaneti, baş tacımızsınız. Değerli Konuklar; Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu vatan, şehit ve gazilerimizin emanetidir. Bu ülkenin tapusu kanla imzalandı. Müsterih olunuz, Devletimiz, her türlü terör oluşumuyla, kararlılıkla mücadeleye devam edecek, terör örgütlerinin defterini dürecektir. Bunun en büyük teminatı kumaşı; bayrağımızla, sancağımızla aynı kumaştan dokunan şehit ve gazilerimizdir. Değerli Misafirlerimiz Devletimiz her zaman yanınızdadır. Sizler, bizlere emanetsiniz. Emanete sahip çıkmak ise bizim en asli vazifemiz, devlet olarak, millet olarak boynumuzun borcudur. Tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah Oruçlarımızı kabul etsin’’ dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Vali Ersin Yazıcı Şehit aileleri ve Gazilerimizle birlikte iftarını açtılar. İftardan sonra Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından dualar okundu. Program Vali Ersin Yazıcı’nın Kaymakam Ürkmezer ile birlikte Şehit Aileleri ve Gazilerimizin masalarını ziyaret edip sohbet etmeleriyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<