Başhekime CHP' den Ziyaret

ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine başhekim olarak yeni atanan Kalp ve Damar Cerrahı Doç Dr. Oğuz Karahan'ı, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yöneticiler ve partililer ziyaret ettiler.

Yapmayı düşündüğü projeler hakkında bilgi veren Karahan; hastanenin gelişmesi ve hizmet kalitesinin artması için Alanya halkının desteğinin ve anlayışının önemine vurgu yaparak halkın hastaneyi sahiplenmesi gerektiğini, özellikle atamalar konusunda yüksek kiraların sıkıntı yarattığını söyledi. Bunun yanı sıra pek çok hayır sever Alanyalı'nın hastaneye katkı sağladıklarını sözlerine ekledi. Nükleer Tıp ve Kapalı Psikiyatri bölümlerini açacaklarını, AMATEM'le ilgili de projelerinin olduğunu belirtti.
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ da Alanya'da Onkoloji Bölümünün gerekliliğinin altını çizerek kanser hastalarının tedavi için sürekli Antalya'ya taşınmak zorunda kaldığını söyledi. Sağlık çalışanlarına dönük şiddetin en önemli sebeplerinden birinin de ülkeye hakim olan nefret söylemleri olduğunu sözlerine ekleyerek sevgi ve barış dilinin kullanılaması gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<