Başkan Toklu Alanya'ya Müjdelerle Döndü

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bugün Antalya'da gerçekleştirdiği toplantı sonrası Alanya'ya müjdeli haberlerle döndü. Alanya'nın ulaşım konularının yanı sıra Alanya ve bölge turizmi için çok önemli olan Alanya-Gazipaşa Havalimanı terminal binasının da büyütülmesi hususunda gerekli adımların atılmasını arz etti. 

Başkan Toklu, Bakan Karaismailoğlu'na ulaşım konusunda sunmuş olduğu çözüm önerileri Alanya trafiğinde bir rahatlama yaşanması bekleniyor. Bakan Karaismailoğlu, Alanya Doğu Çevre Yolu projesinin hızlandırılması yönünde talimat verip, trafik yoğunluğu yaşanan noktalarda ise gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

Ayrıca bölge turizmi için oldukça önemli olan Alanya-Gazipaşa Havalimanı terminal binasını büyütme çalışmalarının başlayacağı müjdesini veren Toklu, "Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nın terminal binasının 6.000 m² den 11.000 m²'ye çıkarılacağı ve Şubat ayında çalışmalara başlanacağı sözünü aldık. Alanya'mıza ve turizm camiamıza hayırlı, uğurlu olsun.

Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na, İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş'a ve Milletvekillerimize, bölgemizle alakalı konularda göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<