Başkan Toklu "Hizmet Nerede?"

Yılan hikayesine dönen tesislerin son günlerde içler acısı halde olduğunu ve bu tesislerin yapılmamasının Alanyaspor’a ve Alanya halkına büyük bir ayıp olduğunu söyleyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Millet İttifakı orağı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e tepkisini gösterdi.

Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada, “Temelleri 2019 yılında atılan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanyaspor’umuza kazandırmak için yaptığı tesisin yılan hikayesine dönemsi hem Alanyaspor’lu taraftarlarımızı hem de Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızı oldukça rahatsız etmektedir. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti belediyeciliği farkını ortaya koyarak bölgemize kazandıracağı 75 milyon tl’lik dev yatırım ne yazık ki mevcut Millet İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından henüz bir adımın dahi atılmadığını görmekteyiz. 

Bugün AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak bölgemizde ki her yatırımın takibini sürdürdüğümüz gibi, Alanya’mızın marka değerine değer katan Alanyaspor’umuz için yapılacak olan Mahmutlar tesisinin de yakınen takibini ekibimizle sürdürüyor, ne yazık ki gözle görülür bir ilerlemenin olmadığına da şahitlik ediyoruz. Göreve geldiğinden bu yana AK Parti belediyeciliğinin başlatmış olduğu projelerini tamamlamaktan veya revize ederek kendi yapmış gibi göstermekten başka bir iş yapamayan, bu yönde algı oluşturan sayın Böcek, Alanya’mızın kırmızı çizgisi olan Alanyaspor’umuzu görmezden gelerek bölgemize adeta üvey evlat muamelesi göstermektedir. 

Geçtiğimiz yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından Mahmutlar mahallemizde yapılacak Alanyaspor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği yapmacık sunum ile adeta ağızlara bir parmak bal çalmış, hem Alanya’lı hemşehrilerimizle hem de taraftarlarımızla dalga geçmişlerdi. Bugün baktığımızda bu tesislerimizde bir ilerlemenin olmaması Alanya’mıza, Alanyaspor’umuza büyük ayıptır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<