Başkan Toklu Konaklı ve Türkler'de Yatırım İncelemesi Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, bugün Konaklı ve Türkler Mahallelerine kazandırılacak yeni yatırımların incelemelerinde bulundular. Konaklı ve Türkler Mahallelerine kazandırılacak yeni yatırımların incelemelerinde bulunan Başkan Toklu, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'a Konaklı Mahalle Muhtarı Mustafa Arınç, AK Parti Konaklı Mahalle Başkanı Emrah Ünal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. 

Hükümetin Alanya'ya yatırımları aralıksız devam ediyor. Bu yatırımların daha da artması için ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 vizyonuna yakışır bir kent haline gelebilmesi için var güçleriyle çalışan Toklu ve ekibi Konaklı Mahallesine yeni yatırımlar kazandırmak için kolları sıvadı. Ayrıca Türkler Mahallesine yapılacak yeni yatırımların da incelemesi gerçekleşti. Başkan Toklu'nun girişimleri ile Konaklı ve Türkler Mahallesine kazandırılacak yeni yatırımların incelemesinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu; "Kentimizin 2023 vizyonumuza yakışır bir hizmet alabilmesi için  hükümetimizin tüm imkanlarını seferber etmiş durumdayız. Alanya'mızın tüm menfaatleri doğrultusunda her türlü girişimde bulunuyor, var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emre Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz, Konaklı Mahalle Muhtarımız Mustafa Arınç, Konaklı Mahalle Başkanımız Emrah Ünal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Konaklı ve Türkler Mahallelerimize kazandıracağımız yeni yatırımlarımızın incelemelerini gerçekleştirdik. Geleceğimiz, yarınımız olan çocuklarımızın daha iyi ve konforlu bir eğitim alabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Yeni eğitim yuvalarımızın şimdiden Alanya'mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu önemli yatırımların bölgemize kazandırılmasında büyük gayretleri olan başta Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na ve Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<