Başkan Toklu'nun Ankara Programı Dışişleri Bakanlığı ve Genel Merkez Ziyareti ile Devam Etti

Toklu, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Milletvekilleri ile dün Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ziyaretlerinin ardından bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ardından da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'i ziyaret ettiler.

İlk olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret Eden Toklu burada Alanya gündemini değerlendirip ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile de bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıların ardından AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu yapmış olduğu açıklamada;

 “Ankara’da, Alanya’mız için çok verimli bir hafta geçiriyoruz. İl Başkanımız ve Milletvekillerimizle birlikte bölgemiz ve  şehrimiz için Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Gereken hizmetin Alanya'mıza yapılması ve şehrimizin her sektörde gelişmesi önem arz etmektedir. Bu yönde ki çalışmalarımız ve görüşmelerimiz sürüyor. Bugün ki temaslarımıza Dışişleri Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkez ziyaretlerimizle kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Takım kaptanımız, gururumuz Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek Alanya’mızı konuştuk, verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Sayın Bakanımızın Alanya’mıza ve bölgemize göstermiş olduğu hassasiyetin hepimiz farkındayız bu yüzden kendisine minnettarız. Bugüne kadar her talebimizi tek tek dinledi, yerine getirebilmek için her türlü girişimlerde bulundu. Buradan bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ardında AK Parti Genel Merkezimizde Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Erkan Kandemir'i İl Başkanımız ve Milletvekillerimizle birlikte ziyaret ettik. 

Bu vesileyle başta gururumuz, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ve Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir'e bizleri kabulü ve misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<