Başkan Tütüncü, Manavgat’ta

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Manavgatlılarla kucaklaştı. Manavgat’ta Gündoğdu Mahallesi’ne giden Başkan Tütüncü, ilk Şehit Kadir Işık’ın ailesini ziyaret etti. Manavgat Yangınında zarar gören Gündoğdu,  Evrenseki , Kalemler ve Ilıca Mahallesindeki vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Tütüncü, istek ve taleplerini dinledi. Başkan Tütüncü, Ilıca Mahallesi’ndeki esnafları gezdi, semt kahvehanelerine oturarak vatandaşlarla sohbet etti. Ev ev, kapı kapı, sokak sokak dolaşan Başkan Tütüncü’yü, Manavgatlılar büyük bir sevgiyle karşıladı.
 

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE BULUŞACAK
 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü gün boyu devam edecek Manavgat gezi programında yoğun bir gündem bekliyor. Tütüncü, öğleden sonra Kumköy Turizm esnafı ile bir araya gelecek, Manavgat Esnaf ve Kefalet Başkanı Salim Aksoy, Süt Birliği Başkanı Bilal Ay, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin ve Muhtarlar Derneğine gidecek. Başkan Tütüncü, şehit ve gazi ailelerini ziyaret edecek, hasta ve taziye ziyaretlerinde de bulunacak. AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Av. Ahmet Ali Erol’un da eşlik ettiği ziyaret programı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelmesiyle sona erecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<