Başkan Yılmaz Turizm Etkinliklerinde Öğrencilerle bir araya Geldi

Gazipaşa Belediyesi tarafından, ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ve Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin katkılarıyla hazırlanan Turizm Haftası etkinlikleri gerçekleşti.  Dünya Turizm Haftası dolayısıyla, ilçede belediye, ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ve Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin katkılarıyla, 20 Nisan Çarşamba Günü hazırlanan turizm programında;  Saat 10.00’da  ‘Daha temiz bir Gazipaşa’ anlayışıyla, Selinus plajında kapsamlı çevre temizliği,  saat 14.00’te ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu’nda, ALKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz Moderatörlüğünde  “Turizmde Mesleki Eğitim Paneli” gerçekleştirildi. Turizmde Mesleki Eğitim Paneli ’nde; TÜRSAB Alanya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Bilal Korkmaz, ALTİD Başkanı / TGA Yönetim Kurulu Üyesi/ TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, Alanya Otelciler-Pansiyoncular-Lokantacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, ALTİD ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu,  konuşmacı olarak yer aldı. 20 Nisan Çarşamba Günü, ilçede gerçekleştiren Turizm etkinliklerinde;  Turizmde başarı yakalamak için izlenecek adımlar,  bu sektöre nitelikli ve kalifiye eleman kazandırmak ve özellikle öğrenciler için turizmin önemli bir istihdam alanı olduğu fikrine bilinç oluşturmak hedeflendi.  Panel içerikleri olarak da hizmette insan faktörünün ne kadar önemli olduğuna, müşteri memnuniyeti, farklı diller bilmenin ekstra bir avantaj olmasına, pandemiyle birlikte teknolojinin günlük hayatımızda ne kadar çok yer edindiği ve turizm endüstrisine yansıması hakkında konular ele alındı. 

BAŞKAN YILMAZ, TURİZM ETKİNLİKLERİNDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

İlçede turizm alanında eğitim alan öğrencilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “İleride turizm geleceğimize katkı sağlayacak olan gençlerimizin turizm haftalarını mesleki eğitimi tema belirleyerek,  gerek ülke gerekse bölge turizminde söz sahibi önemli kişilerden birebir tavsiyeler almaları için çeşitli etkinliklerle kutlamak istedik.  ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ve Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin katkılarıyla Turizmde mesleki eğitim paneli hazırlandı. Hazırladığımız turizm haftası etkinlik programıyla, gençlerimizi turizm sektörüne daha çok yönlendirme, turizm geleceğinde sektörde hem kalıcı hem tecrübeli hem de daha bilinçli elemanlar kazandırmaya katkımız olsun istedik. Gençlerimizle daha yeşil bir gelecek, daha temiz bir Gazipaşa için öğrencilerimizle birlikte, Selinus sahilinde çevre temizliği farkındalık etkinliği gerçekleştirdik. Deniz, kum ve güneşiyle doğal güzelliklerin eşsiz merkezi olan Gazipaşa’mızda turizm sektörünün gelişmesine emek veren tüm sektör mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, bu alana gönül veren tüm öğrencilerimize parlak bir gelecek diliyorum.” ifadesiyle sözlerini tamamladı.
Gazipaşa Belediyesi’nin öncülüğünde  ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ve Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin katkılarıyla hazırlanan program dâhilinde, 20 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.00’de Belediye Halk Büfe’de öğrencilerin kendi Dj ve canlı müzik performanslarını gerçekleştirdikleri müzikli bir organizasyon gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<