Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 152’inci Toplantısı, Vali Yazıcı Başkanlığında Gerçekleşti

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2022 yılı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen BAKA 152’nci Yönetim Kurulu Toplantısı’na Burdur Valisi Ali Arslantaş, Isparta Valisi Aydın Baruş, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA uzmanları katıldı.


Bölgenin sanayi, ticaret ve sosyo-ekonomik kalkınmasına yönelik yapılan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, turizm ve tarıma yönelik çalışmalarda değerlendirildi. Toplantıda konuşmasına yeni seçilen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik’i tebrik edip yeni görevlerinde başarılar dileyerek başlayan Vali Yazıcı; “Aramıza yeni katılan Antalya ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımız ile birlikte bölgemizi kalkındırmak ve daha da ileriye götürmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.


Bölgemiz İçin Çok Daha Başarılı İşlere İmza Atacağız
Konuşmasına toplantının ve toplantıda görüşülecek projelerin bölgemize ve üç ilimize hayırlı olmasını temennilerinde bulunan Vali Yazıcı; “Toplantıda bölgemizin kalkınmasına yönelik önemli konularda bilgi alışverişi gerçekleştiğine inanıyorum. İnşallah bu iş birliğimizi arttırarak bölgemiz için çok daha başarılı işlere imza atacağız.” şeklinde konuştu.


BAKA Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, devam etmekte olan ajans projelerine dair gelişmelerin değerlendirilmesi ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<