Belediye Çalışanları İlkyardım Eğitimi Aldı

Çalışanlar, hayat kurtaran Heimlich manevrası, Rantek manevrası, bebek, çocuk ve yetişkinlerde uygulanan kalp masajı ile zehirlenme, boğulma, kazalara müdahale, temel yaşam desteği, koma, şok pozisyonu, kırık çıkık gibi acil durumlarda hangi müdahalelerde bulunulması gerektiğini uygulamalı olarak öğrendi. Eğitimlerin tamamlanmasından sonra, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’nce gönderilen heyet tarafından yazılı ve sözlü sınava giren Manavgat Belediyesi çalışanları, Sağlık Bakanlığı Onaylı ilk yardım sertifikalarını al

SÖZEN; “İNSAN HAYATINI ÖNEMSİYORUZ”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışanlarının öncelikli görevleri haricinde de donanımlı olması gerektiğini vurgulayarak iş güvenliğinin önemine dikkat çekti. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi çalışanlarımızın, görev bölgesinde güvenli ve sağlıklı çalışmasına önem veriyoruz. Manavgat’ımıza birlikte hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum mesai arkadaşlarımın, olası bir acil müdahale durumunda ne yapması gerektiğini bilmesi oldukça önemli. Manavgat Belediyesi ailesi olarak, iş güvenliğini esas alan eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.

dı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<